Referenser

Adea är alltid i centrum för rummet, oavsett om det är hemma, på kontoret eller i offentliga lokaler. Vi är kända för att vara en högklassig tillverkare vars vackra stolar och soffor lockar dig att sätta dig. Det är knappast att undra på att Adeas möbler har varit med i många mycket lyckade projekt.

Referenssi Integrata web

Integratan toimisto

ffekpfkpfkpfw

Referenssi Bo LKV web

Bo LKV kontoret i Kronohagen

Bredvid de historiskt värdefulla byggnaderna i Kronohagen finns även en sockelvåning som länge fungerade som restaurang. Bo LKV:s nya kontor finns nu i den sanerade våningen och är en lockande elegant ram för dessa fastighetsmäklare och deras kunder. 

Adeas Como-grupp och soffbordet Plateau välkomnar besökare i den ljusa lobbyn.

Referenssi IKH web

Karhu Baskets hemarena

När stadens stolthet, basketlaget Karhu Basket som vunnit mästerskapet under tre av de senaste fyra säsongerna, behövde en ny hemarena var det uppenbart redan från första början att det nya baskettemplet skulle utföras med stolthet över den österbottniska hembygden.

Referenssi Koti Kauniaisissa web

Koti Kauniaisissa

Tähän taiteen ja designin täyteiseen, värikkääseen mutta harmoniseen kotiin sopii Origami-sohva täydellisesti – se kun ei ole vain sohva vaan myös ainutlaatuinen, veistoksellinen käsityönä tehty taideteos.