Asset63777e22d0e8b9 75686476

Möbler som förtjänar att tillverkas.

Varje Adea-möbel är en genomtänkt helhet. Tillverkad med ansvar. Varje del, funktion och form bildar en helhet som blir mer än summan av varje del. Tillverkad för att upplevas, inte bara för att titta på.

Home1

Soffan är i fokus i rummet.

Sitt. Visst känner du skillnaden. Vi vågar påstå att en vardagskväll på en Adea-soffa känns lite bättre. Och att en lässtund eller liten paus i en Adea-stol är lite mer kreativ. Till och med efter flera år.

Kvalitet på djupet. 

Varje Adea har tillverkats med ansvar. Av material som motstår tidens tand och tål att användas och att titta på. Detta är kvalitet som ligger på djupet, i stödkonstruktionernas träslag, stoppningen och fästmekanismerna.

Adea 0420 Mr Jones chair Aurora10 web
W5 A0631 web

Varje klädseltyg har valts för att framhäva det unika i din Adea. Ett möte mellan tidlöst formspråk, strukturer som monteras för hand och mönster som passar perfekt till helheten. Resultatet är verkligen tidlöst.

Adea 0405 Mr Jones chair Aurora10 web

Adea

Adeas världsberömda möbler tillverkas som skräddarsytt hantverk i Kauhajoki i Finland. Hållbart och ansvarsfullt. Våra designrötter sträcker sig ända till 1959.