Tre nya mönstrade tyger från Italien i Adeas klädselsortiment

Hos oss på Adea har vi alltid uppskattat hållbarhet, snarare än förbigående trender eller förhastade konsumtionsval. Därför har vi en mycket noggrann och lång process för att ta in ett nytt klädselmaterial i vårt sortiment. 

Nyligen kompletterade vi vårt sortiment med tre snygga mönstrad tyger; Narita, Piazza och Terrazzo. I den här artikeln presenterar vi dessa tyger från ett traditionellt italienskt väveri med rötter som sträcker sig till 1800-talet.

Adea 0517 2 cropped
Adea 0139 Garbo Terrazzo007 cropped2 web

Till en början kan det verka vågat med den här tygtrion för dem som är vana vid den skandinaviska stilen, men vi är övertygade om att vart och ett av tygerna kan användas för att skapa en harmonisk inredning som tål tidens tand och även tål att titta på. Vår valprocess säkerställde att varje tyg och deras färger går att koordinera med de övriga tygerna och skinnen i vårt sortiment, så att det ska gå att kombinera dem smidigt i soffor, fåtöljer, ottomaner och prydnadskuddar. Tack vare denna mångsidighet går det att skapa ett harmoniskt rum genom att välja olika texturer och färger som kompletterar varandra.


Narita

Naritas nätaktiga struktur består av romber och bildar en grafiskt behärskat tredimensionellt mönster som passar som klädseltyg för många fåtöljer eller soffor, eller att kombineras med något annat enfärgat tyg. Det geometriska utseendet gör tyget till ett utmärkt par för t.ex. Velvety eller äkta skinn. Narita är ett utmärkt val även för prydnadskuddar.

Naritas färger och närmare information ser du här.

W5 A1527 cropped

Piazza

Urbant mönstrade Piazza påminner om de italienska stenbelagda torgen och skvärerna. Det fyrfärgade rutmönstret passar utmärkt som par med enfärgade tyger och skinnklädslar. Piazza är ett hållbart, stadigt och slätt klädseltyg. Det passar utmärkt för raka soffor och fåtöljer samt för prydnadskuddar.

I Adeas tygsortiment hittar du flera tyger som du kan använda till att utvidga färgkartan hemma. Piazza kan bl.a. kombineras med LumoPiquetMatrix och Diamonds samt självfallet även med skinn.

Piazzas färger och närmare information ser du här.

Baron Piazza037 croppedforwebsite web

Terrazzo

Terrazzo, Adeas mönstrade klädseltyg, påminner inte bara om forntida marmormosaiker utan även om dagens mosaikbetong. Mönsterstorleken är behärskat liten. De fyra färgerna ger dig möjlighet att utvidga färgpaletten i din heminredning i olika riktningar. Terrazzo kan enkelt kombineras med t.ex. PiquetVelvetyMatrix och Dumet.

Terrazzos färger och närmare information ser du här.

Adea 0139 Garbo Terrazzo007 cropped web