Vårt nya showroom öppnar i Stockholm!

Showroom Stockholm Lina 1 web
Showroom Stockholm Lina 5 web

Adea deltar i eventet Stockholm Design Week med ett splitternytt showroom på Åsögatan 144. Vårt showroom öppnar måndagen den 6:e februari, då även Design Week startar. Den 8:e önskar vi alla hjärtligt välkomna till vårt kvällsevent, kl. 18–22!

Under tidigare år har vi deltagit i Stockholm Furniture Fair-mässan där vi har fått presentera både Adeas nyheter och klassiker, bekanta oss med otaliga proffs inom inredningsbranschen och träffa gamla vänner samt påbörja nya samarbetsrelationer. Nu vill vi ändå betjäna kunderna i Sverige året runt, inte bara i ett par dagar under en mässa, så tillsammans med vår agent i Sverige, Mobilebox Agency, öppnar vi vårt nya showroom i Stockholm på Åsögatan 144.

Syftet med vårt nya showroom är att betjäna våra projektkunder på ett helhetsbetonat sätt och att ge designbyråer och arkitekter en plats där de enkelt kan se och testa våra produkter och klädselmaterial. Vi önskar självfallet även konsumenter som är intresserade av Adeas möbler hjärtligt välkomna!

Showroom Stockholm Lina 3 web

I vårt showroom visar vi duon Mats Broberg & Johan Ridderstråles nyheter, liksom våra andra produkter som till exempel Damian Williamsons Origami-soffa i japandistil, med klädselnyheten Stone, Mattias Stenbergs Como-soffa med elektriskt blått nubuckskinn, samt Garbo-stolen med bland annat vårt nya italienska klädseltyg Terrazzo. Du kan även beundra våra andra italienska tygnyheter som Narita och Piazza på våra vackra prydnadskuddar.

Vi visar även tidlösa och uppskattade klassiker som Alexander Lerviks soffa Mr. Jones med klädsel i vår tygnyhet Verso, Broberg & Ridderstråles Bon-soffa med klädsel i populära Orsetto samt Tao-stolen och ottomanen med klädsel i underbart mjuka och luddiga tygnyheten Teddy. Inredningen i vårt showroom kompletteras självklart även av soffborden Plateau som har designats av Broberg & Ridderstråle.


Väl mött på vårt showroom, på Åsögatan 144!

Under Design Week håller vi öppet:

Mån–fre 10–18 

Lör 11–15 

Sön stängt

IMG 7187
Showroom Stockholm Lina 4 web