Nyheterna Babar och Bonnie

Inför Stockholm Design Week lanserade vi två nya produkter, BABAR och BONNIE, båda designade av duon Mats Broberg och Johan Ridderstråle. Välkommen att bekanta dig med våra nyheter i vårt showroom i Stockholm!

BABAR

Stolens namn förstår man när man tittar på den bakifrån. Även om Babar hänvisar till en elefant så var det inte storleken utan elefantens öron och snabel i en abstrakt form som vi hade i sinnet.

Babar är en behärskat elegant, lätthanterlig och lätt stol. Tanken var att tillverka en stol som inte just var större än en puff, enkelt kunde placeras var som helst, men även hade maximerad sittkomfort.

Babar har en rund form som gör att stolen passar idealiskt för olika planlösningar. Den fungerar i alla riktningar och i de flesta inredningar. Den vridbara foten gör det lätt att placera stolen i mindre rum.

För att komplettera stolen tog vi även fram en puff som kan användas som ottoman, extra sittplats eller helt enkelt för att fylla ett tomt utrymme.

Babar 2023 02 05
IMG 4822

BONNIE

Bonnie är en modulsoffa med ett system där särskild uppmärksamhet har fästs vid dimensioner och komfort. Systemet har raka linjer och en chosefri form, samtidigt som det har sin egen lugna charm.

Tack vare de minimerade sömmarna i klädseln framhäver soffans design silhuetten på ett bättre sätt. Silhuetten är en perfekt balans med de lätta metallbenen.

Uutuus Bonnie 2023

För att kunna få Bonnie att vara en soffa i perfekt storlek och med perfekt form för vilket rum som helst har vi skapat en omfattande skala med olika moduler. Förutom de olika dimensionerna har modulerna även olika egenskaper, till exempel höga och låga armstöd och en divandel med ryggstöd bakåt.

Bonnie osarivi 2

Välkommen att träffa oss och se Adeas nyheter i vårt nya showroom i Stockholm på Åsögatan 144!

Öppettider:

Mån–fre 10–18 Lör 11–15 Sön stängt