Uusi showroom avaa ovensa Tukholmassa!

Showroom Stockholm Lina 1 web
Showroom Stockholm Lina 5 web

Adea osallistuu Stockholm Design Week -tapahtumaan upouudella showroomilla osoitteessa Åsögatan 144. Showroomin avajaispäivä on maanantaina 6. helmikuuta, jolloin Design Week myös alkaa. Keskiviikkona 8. päivä toivotamme kaikki tervetulleiksi iltatapahtumaamme klo 18–22!

Aiempina vuosina olemme osallistuneet useille Stockholm Furniture Fair -messuille, joilla olemme saaneet esitellä niin Adean uutuustuotteita kuin klassikoitakin, tutustua lukemattomiin sisustusalan ammattilaisiin ja tavata vanhoja ystäviä sekä solmia uusia yhteistyökuvioita. Haluamme kuitenkin palvella asiakkaitamme vuoden ympäri muutaman päivän messujen sijaan, joten siksi avaamme yhdessä Ruotsin agenttimme Mobilebox Agencyn kanssa uuden showroomin Tukholmaan osoitteeseen Åsögatan 144.

Uuden showroomin tarkoitus on palvella projektiasiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, ja tarjota suunnittelutoimistoille ja arkkitehdeille tila, jossa laadukkaat tuotteemme ja verhoilumateriaalimme ovat helposti nähtävissä ja testattavissa. Toivotamme tietenkin myös Adean huonekaluista kiinnostuneet kuluttaja-asiakkaat tervetulleiksi!

Showroom Stockholm Lina 3 web

Showroomilla esittelemme suunnittelijaduo Mats Broberg & Johan Ridderstrålen uutuudet, ja esillä on tietenkin muitakin tuotteitamme kuten japandi-tyylinen Damian Williamsonin suunnittelema Origami-sohva verhoiluvalikoimamme uudella Stone-kankaalla, Mattias Stenbergin Como-sohva sähkönsinisellä Nubuck-nahalla, sekä Garbo-tuoli muun muassa näyttävällä italialaisella uutuuskankaallamme Terrazzolla. Muitakin italiaisten uutuuskankaidemme kuoseja kuten Naritaa ja Piazzaa voi ihastella myös kauniissa koristetyynyissä.

Esillä on ajattomia, rakastettuja klassikoitamme kuten elegantti Alexander Lervikin suunnittelema Mr. Jones -sohva verhoiltuna valikoimamme uudella Verso-kankaalla, Broberg & Ridderstrålen luoma Bon-sohva suositulla Orsetto-kankaalla ja Tao-tuoli ja rahi ihanan pehmeällä ja pörröisellä uutuuskangas Teddyllä. Mukana showroomin sisustuksessa on tietenkin verhoiltuja kalusteitamme täydentäviä Broberg & Ridderstrålen suunnittelemia Plateau-sohvapöytiä.

Nähdään showroomilla osoitteessa Åsögatan 144!

Design Weekin aikana olemme avoinna:

Ma-pe klo 10–18
La 11–15
Su suljettu

IMG 7187
Showroom Stockholm Lina 4 web