Moderni hirsitalo merenrannassa

Huolella ja taidolla suunnitellussa modernissa hirsitalossa korkealaatuiset design-kalusteet ovat kuin kotonaan. Upeasti suunniteltu yhtenäinen, ylellinen kokonaisuus sisätiloissa loistaa suurista ikkunoista tulevassa auringonvalossa.

Onnenkoukku Sipoo interior final full res 149 web

Avoimessa oleskelutilassa seinien ja katon luonnonläheisyyttä tuovat puunsävyt kohtaavat kalusteiden orgaanisen pyöreät muodot sekä maton ja Adea-huonekalujen pehmeät tekstiilit.

Kuudesta moduulista koottu Origami-kulmasohva ja kaksi Como-nojatuolia on verhoiltu Orsetto-bukleekankaalla sävyssä 012. 

Sohvan sijoittelu tuo Origamin muotoilua upeasti esille, sillä suunnittelija Damian Williamson kiinnitti sohvan muotoilussa huomiota myös sen takaosan kauneuteen. Yksityiskohdat takaosan ylä- ja alaosassa tekevät Origamista täydellisen sohvan sijoitettavaksi keskelle huonetta tilanjakajaksi.

Onnenkoukku Sipoo interior final full res 150 web
Onnenkoukku Sipoo interior final full res 110 web

Alakerrassa portaiden alta löytyy levähdyspaikka jossa kaksi Tao-nojatuolia ja rahia kutsuvat täydellisen mukavaan lepoasentoon. Tuoleissa ja raheissa puuosat ovat valkolakattua saarnia, ja verhoiluna jatkaa Orsetto 012.


Moderni hirsitalo Onnenkoukku:

Sisustussuunnittelu Jenni Paakkari / Suunnittelupalvelu Jennifer

Valokuvaaja Sami Viitanen

Taloa ja sen elämää voi seurata Instagram-tilillä @hyvinvointiahirsitalossa

Honkatalot artikkeli Hyvinvoinnin hirsitalo