Plateau-yhteistyö vaikuttaja Johanna Tuomisen kanssa

Adea Plateau feed 1

Kesän kynnyksellä teimme kaupallisen yhteistyön vaikuttaja Johanna Tuomisen kanssa Plateau-sohvapöydän tiimoilta. Johannalla oli kodissaan jo useita Adea-kalusteita joiden joukkoon Plateau sopi designiltaan täydellisesti. Pöydästä tuli olohuoneen sisustusta yhtenäiseksi kokoava luonnonläheinen elementti, joka suuresta koostaan huolimatta lisäsi tilan tuntua huoneessa.

"Ihastuin Adean Plateau-pöydän luonnollisuuteen kauniin marmorikannen myötä ja sirot mustat metallijalat ovat samaa muotokieltä Band-sohviemme jalkojen kanssa. Ruskea Emperador dark –marmori sopii täydellisesti olohuoneeseemme ja sen lämmin sävy pehmentää mielestäni marmorin sekä metallin vähän kovempaa ilmettä."

Adea Plateau feed 5
Adea Plateau feed 6

"Metallin ja marmorin liitto luovat ajattoman ilmeen pöydälle, jonka 90x90 cm kokoiselle pinta-alalle on helppo kattaa kahvitarjoilu tai tehdä rakastamiani erilaisia asetelmia. Neliömäinen muoto puolestaan ryhdittää kahden vastakkain olevan sohvan pitkänomaista ryhmää. Hassua kyllä, entistä pöytäämme isompi Plateau avarsi kivasti olohuonettamme – kalusteen muodolla ja koolla on kyllä väliä."

Johannan Plateau-yhteistyöpostauksen voi lukea kokonaisuudessaan täältä.

Adea Plateau feed 4
Adea Plateau feed 3

Band-sohvien, Camp-rahin ja Plateau-sohvapöydän lisäksi Johannalla on yläkerran olohuoneessaan kauniit Tao-tuolit sekä rahi, jotka näet esimerkiksi tässä postauksessa.