Kolme uutta kuosikangasta Italiasta Adean verhoiluvalikoimassa

Meillä Adeassa on aina arvostettu kestävyyttä ohimenevien trendien ja hätiköityjen kulutusvalintojen sijaan. Siksi käymme läpi erittäin huolellisen ja aikaa vievän prosessin ennen kuin esittelemme uuden verhoilumateriaalin valikoimaamme.

Hiljattain valikoimamme täydentyi kolmella upealla kuosikankaalla; Naritalla, Piazzalla ja Terrazzolla. Tässä artikkelissa esittelemme nämä kankaat jotka on valmistanut perinteinen italialainen kutomo, jonka juuret juontavat 1800-luvulle saakka.

Adea 0517 2 cropped
Adea 0139 Garbo Terrazzo007 cropped2 web

Kangaskolmikko saattaa vaikuttaa alkuun uskaliaalta skandinaaviseen tyyliin tottuneelle, mutta olemme vakuuttuneita siitä, että niitä jokaista voi käyttää harmonisen, aikaa ja katsetta kestävän sisustuksen luomisessa. Valintaprosessissa varmistimme, että jokainen kuosikangas ja niiden värisävyt koordinoituvat hyvin muiden valikoimamme kankaiden ja nahkojen kanssa, jotta niitä voi yhdistellä vaivattomasti sohvissa, nojatuoleissa, raheissa ja koristetyynyissä. Monipuolisuuden ansiosta harmonisen tilan voi luoda valitsemalla erilaisia tekstuureja ja sävyjä, jotka täydentävät toisiaan.

Narita

Naritan vinoneliöistä koostuva verkkomainen tekstuuri muodostaa graafisen hillityn kolmiulotteisen kuvion, joka sopii monen nojatuolin tai sohvan verhoilukankaaksi tai yhdistelmäksi toisen yksivärisen kankaan kanssa. Sen geometrinen ilme tekee siitä erinomaisen parin esim. Velvetyn tai aidon nahan kanssa. Narita on erinomainen valinta myös koristetyynyihin.

Katso Naritan värisävyt sekä tarkemmat tiedot täältä.

W5 A1527 cropped

Piazza

Urbaanin kuvioitu Piazza tuo mieleen Italian kivipäällystetyt torit ja aukiot. Sen nelivärinen ruutukuosi sopii hyvin pariksi yksivärisille kankaille ja nahkaverhoiluille. Verhoilukankaana Piazza on kestävä, ryhdikäs ja sileäpintainen. Se sopii erinomaisesti suoriin sohviin sekä nojatuoleihin ja koristetyynyihin.

Adean kangasvalikoimista löydät useita kankaita, joiden voit laajentaa kotisi värikarttaa. Piazzan pariksi sopivat erinomaisesti mm. Lumo, Piquet, Matrix ja Diamonds ja tottakai myös nahka.

Katso Piazzan värisävyt sekä tarkemmat tiedot täältä.

Baron Piazza037 croppedforwebsite web

Terrazzo

Terrazzo, Adean kuviollinen verhoilukangas tuo mieleen paitsi entisaikojen marmoriset mosaiikit ja myös nykyhetken mosaiikkibetonit. Sen kuviokoko on hillityn pieni. Sen neljä väriä antavat mahdollisuuden laajentaa kodin sisustuksen väripalettia hillitysti moneen suuntaan. Terrazzo on helppo yhdistää esim. Piquet-, Velvety-, Matrix- ja Dumet-kankaiden kanssa.

Katso Terrazzon värisävyt ja tarkemmat tiedot täältä.

Adea 0139 Garbo Terrazzo007 cropped web