Mattias Stenberg c/o Stockholms Auktionsverk

Ruotsalainen arkkitehti ja suunnittelija Mattias Stenberg lähestyy muotoilua kokonaisvaltaisesta näkökulmasta, jossa esine on aina sijoitettu suhteessa katsojaan ja sen ympäristöön. Olipa kyse huonekaluista tai esineistä, hänellä on kyky saada massatuotetut… Lue lisää »

Alexander Lervik Imaginations x12

Suunnittelija Alexander Lervik tutkii taiteen ja suunnittelun välistä suhdetta Imaginations x12, joka on esillä Sven-Harryn taidemuseossa 24.1-9.2. Näyttely, joka koostuu kahdestatoista eri teoksesta, on yritys paitsi vangita nykypäivän ajanhenki, myös… Lue lisää »

Valikko

Bonnet Club

Kevyt nojatuoli Bonnet kehittelee perinteisen klubituolin ajatusta. Sen kaareva, pehmeä muoto on ideaali niin mukavuuden kannalta kuin myös tilan osana. Sisustuksissa tuoli on helppo sijoittaa ryhmäksi pöydän ympärille tai yhdistää muihin kalustekokonaisuuksiin. Irtotyynyn rento pehmeys luo kontrastia selkänojan ja istuimen täsmällisille muodoille ja tuo luonnetta tuolille. Istuinosaa kannattelee kevyt ja linjakas jalkarakenne. Bonnet sopii sekä koteihin että julkisiin tiloihin.

Bonnet-tuoteperheeseen kuuluu myös sohva sekä Dining ja Bar -tuolit.

- Pehmusteena muotoonvalettu kylmävaahtomuovi, irtotyynyissä vanu/höyhen -sekoitus.
- Irrotettava kangasverhoilu
- Kiinteä nahkaverhoilu

MITTAVAIHTOEHDOT

Katso kaikki mittavaihtoehdot .pdf Siirry suunnitteluohjelmaan

Verhoilusuositukset

Katso kaikki verhoilut

Jalkavaihtoehdot


Bonnet metallijalka
Korkeus:
Värivaihtoehdot

tyyny

tyyny

Suunnittelija

Mats Broberg & Johan Ridderstråle

Suunnittelijakaksikon töihin kuuluu olennaisena osana huumori ja arjen oivallukset.

Ladattavat tiedostot