Adean tuotteet Naantalin Asuntomessuilla 2022

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 15.7.-14.8.2022 Naantalissassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Hirsi Kastelli Domino-sohva, N175+G113, Velvety 05 -kangasBand-sohva, C215, Orsetto 11 -kangasThe Botanic ShelfPlateau-sohvapöydätMood… Lue lisää »

Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Valikko

Seasons

Voimakkaat värit ja harmoninen moderni koostumus Season-maton kokoelmassa antavat matoille myös toisen roolin tilassa. Ne ovat kuin taideteoksia. Voimakkaat väriyhdistelmät ja erityiset muodot, joissa on leikattuja kulmia. Valikoimassa on kolme mattoa, kevät, kesä ja talvi, jotka tuovat huoneelle uutta dynamiikkaa. Inspiraatio perustuu pohjoismaiseen luontoon, valoon ja vuodenaikojen eroon. Matot ovat käsintuftattua villaa.

Koot:
Winter 3x2m
Spring 3x3m
Summer 3x3m
Nukan korkeus 14mm.

Verhoilusuositukset

Katso kaikki verhoilut

Jalkavaihtoehdot

tyyny

tyyny

Suunnittelija

Elina Helenius

Ladattavat tiedostot