Adean tuotteet Naantalin Asuntomessuilla 2022

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 15.7.-14.8.2022 Naantalissassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Hirsi Kastelli Domino-sohva, N175+G113, Velvety 05 -kangasBand-sohva, C215, Orsetto 11 -kangasThe Botanic ShelfPlateau-sohvapöydätMood… Lue lisää »

Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Valikko

Inari

INARI ryijymatto on näyttävä, runsas ja pehmeä. 100 % villan lämpö ja pehmeys yhdistettynä 100 % pellavan napakkaan viileyteen - tunnelma on kuin kävelisi pehmeällä nurmikolla. Rohkeasti kuviollinen INARI tulkitsee modernisti suomalaista folklorea. INARI ryijymaton koot ovat 170xm x 240 cm ja 200cm x 280cm. Maton kuviot on suunniteltu siten että asettamalla useamman maton rinnatusten kuvio jatkuu. Suunnittelija Elina Helenius

Verhoilusuositukset

Katso kaikki verhoilut

Jalkavaihtoehdot

tyyny

tyyny

Suunnittelija

Elina Helenius

Ladattavat tiedostot