Referenssit

Kotona, yrityksessä tai julkisissa tiloissa, Adea on aina oman tilansa kutsuva keskipiste. Meidät tunnetaan laatuvalmistajana, jonka kauniit sohvat ja tuolit kutsuvat istumaan. Ei ihme, että Adean kalusteet ovat mukana monia erittäin onnistuneita projekteja.

Referenssi Hideout Villas web

Hideout Villas Levi

Origami-moduulisohva, Bon Daybed ja Tao-nojatuoli ihastuttavat lumoavassa Hideout Villas Chalet U18 luksushuvilassa Levillä.

Referenssi Integrata web

Integratan toimisto

Adea valmisti suomalaisen Integratan uudelle toimistolle Bonnet-sarjan sohvia ja tuoleja sekä Bon-sohvia.

Referenssi Bo LKV web

Kruununhaan toimisto, Bo LKV

Kruununhaan historiallisten arvotalojen katveesta löytyvä Bo LKV:n uusi toimisto tarjoaa houkuttavan tyylikkäät puitteet kiinteistönvälityksen ammattilaisille sekä heidän asiakkailleen. Valoisassa aulatilassa vierailijat vastaanottaa Adean Como-ryhmä sekä Plateau-sohvapöytä.

Referenssi IKH web

Karhu Basketin uusi kotiareena

Kun Kauhajoen koripallojoukkue Karhu Basket tarvitsi uuden kotiareenan, oli selvää että uusi koripallopyhättö tehtäisiin pohjalaisella kotiseutuylpeydellä. Nyt kotikaupungin sankarit voi hurrata voittoon mukavasti istuskellen Adean Bonnet-sohvilla sekä tuoleilla, jotka on verhoiltu joukkueen väreihin oranssiin ja mustaan.

Referenssi Koti Kauniaisissa web

Koti Kauniaisissa

Tähän taiteen ja designin täyteiseen, värikkääseen mutta harmoniseen kotiin sopii Origami-sohva täydellisesti – se kun ei ole vain sohva vaan myös ainutlaatuinen, veistoksellinen käsityönä tehty taideteos.