Adean tarina

Adean design-juuret ulottuvat aina vuoteen 1959. Mutta maailmanmaineemme salaisuus ei ole valmistamissamme kalusteissa, millintarkassa käsityössä tai materiaalien taidokkaassa yhteensovittamisessa. Ei edes käyttämissämme nimekkäissä suunnittelijoissa.

Se on ihmisyydessä.

Demo adea

Ihmisyys ohjaa sitä, miten ajattelemme, lähestymme ja koemme sen hetken, kun istahdamme alas, tai vietämme vaikka koko illan sohvalla. Koko perheen voimin tai omassa rauhassa.

Adea About karuselli6
Adea about img2

Adean ydin on kyky tehdä hetkistä pikkusen parempia, pikkusen lämpimämpiä, pikkusen tyylikkäämpiä. Kyky nähdä syvemmälle huonekalun käyttötarkoitukseen — ei vain tänään, vaan vuosikymmeniksi eteenpäin.

Tämä ydin ohjaa kaikkea meillä. Muotoilusta materiaaleihin, kohtaamisiin tulevan sohvanomistajan kanssa ja siihen hetkeen, kun kenties jonain päivänä luovut Adeastasi, antaaksesi sen eteenpäin. Ja jokaiseen sydämenlyöntiin niiden välillä.

Tähän oivallukseen hetken ja ihmisyyden merkityksestä perustuu koko Adean osaaminen ja yhteistyö alihankkijoiden, suunnittelijoiden ja asiakkaidemme kesken.

Adea about img4
Adea About img5

Pohjalaisella ylpeydellä kehtaamme sanoa, että näistä henkisistä raaka-aineista – ei koskaan pelkistä materiaaleista – syntyvät Suomen laadukkaimmat design-sohvat, tuolit ja rahit.

Tätä on Adea.

Adea about img6