Adean tuotteet Tuusulan Asuntomessuilla 2020

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 3.-30.8.2020 Tuusulassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Lumitiikeri Como sohva, M93+I93+N93, Alcantara Athena Y478 Pearl Grey kangas Kohde 8: Decotalo… Lue lisää »

Adea ja Annala panostavat yhteistyöhön – laadukkaan kotimaisen sisustusdesignin ja työn puolesta

Eteläpohjalainen yrittäjähenki ei lannistu, vaikka ajat olisivat haastavat:huonekaluvalmistaja Adea ja kangaskutomo Annala lanseeraavat erityisen yhteistyömallin. Kotimaiset laatubrändit kokoavat voimansa ja käärivät hihat: luvassa on uniikkia suomalaista käsityöosaamista, jossa taito, kokemus… Lue lisää »

Valikko

Opera

Hintaryhmä: HR4 pystyleikkaus
Koostumus: 100% CO
Kulutuskestävyys (Martindale) (EN ISO 12947-2): 35 000
Paloluokitus SL 2 (BS 5852-1 savuketesti): Hyväksytty
Pillinki (EN ISO 12945-2): Hyväksytty
Valonkesto (EN ISO 105-B02): 4/5
Hankauksenkesto (EN ISO 105-X12): Märkä: 4-5. Kuiva: 4-5
Paino: 520g/mtl

Ruudulla kankaiden värisävyt voivat poiketa todellisista sävyistä. Suosittelemme aina tarkistamaan värisävyt kangasnäytteistämme, jotka löytyvät jälleenmyyjiltämme.

Sametti on ylellisen pehmeä verhoilumateriaali, jolla on pitkä historia. Jotta sametti pysyisi näyttävänä ja kestävänä, se tulee puhdistaa tasaisin väliajoin. Samettia voi imuroida tai harjata, mutta aina nukan suuntaisesti. Samettia voi myös hoitaa pyyhkimällä sitä nihkeällä säämiskällä nukan suuntaisesti. Sametin ominaisuus on se, että nukka kaatuu, jolloin kangas näyttää laikukkaalta.

Huonekalun pakkaaminen voi aiheuttaa kankaaseen laikkuja, jotka johtuvat epätasaisesta paineesta pakkauksessa. Laikkuja voi syntyä myös istumisesta. Istuttaessa kankaaseen kohdistuu painetta, joka yhdistettynä ruumiinlämpöön ja vartalosta irtoavaan kosteuteen voi johtaa pysyvään nukan kaatumisen, joka saattaa näyttää värin vaihtumiselta. Tämä ei ole vika tai merkki kankaan huonosta laadusta, vaan tämän materiaalin ominaisuus.

Nukan kaatuminen voidaan korjata kahdella tavalla:
1. Kankaan päälle voidaan jättää nihkeä liina esim. yön yli, jonka jälkeen harjataan nukansuuntaisesti TAI
2. Kankaaseen voidaan suihkuttaa vesihöyryä esimerkiksi silitysraudasta n. 20cm päästä kankaasta. Kosteus voidaan jättää yön yli tai harjata pois nukan suuntaisesti. Kankaan päälle ei kuitenkaan käsittelyssä saisi pudota suuria määriä vettä.
Huonekalua/kangasta ei tulisi käyttää ennen kuin se on täysin kuiva. Kuivauksessa voi käyttää hiustenkuivaajaa matalalla lämmöllä.

Opera pesuohje

Opera 02

Opera 07

Opera 14

Opera 42

Opera 54

Opera 65