Adean tuotteet Naantalin Asuntomessuilla 2022

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 15.7.-14.8.2022 Naantalissassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Hirsi Kastelli Domino-sohva, N175+G113, Velvety 05 -kangasBand-sohva, C215, Orsetto 11 -kangasThe Botanic ShelfPlateau-sohvapöydätMood… Lue lisää »

Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Valikko

Fay

Sirossa ja elegantissa Fay-nojatuolissa yhdistyy koristeelliset yksityiskohdat ja pelkistetty muotoilu. Nahan luonnolliset ominaisuudet kestävänä ja joustavana materiaalina pääsevät esiin tuolin rakenteessa. Tuolissa punotusta nahasta tehty istuin on yhdistetty kevyeen puurunkoon. Käsinojat ovat viimeistellyt ja niistä huokuu puun luonnollinen lämpö.
Saatavana myös Fay-rahi.

- Nahkapunos: värivaihtoehtoina luonnonvärinen ja musta
- Puurunko: vaihtoehdot musta tammi ja valkolakattu saarni

MITTAVAIHTOEHDOT

Katso kaikki mittavaihtoehdot .pdf Siirry suunnitteluohjelmaan

Verhoilusuositukset

Katso kaikki verhoilut

Jalkavaihtoehdot


Tammi musta
Korkeus:
Värivaihtoehdot

Saarni valkolakattu
Korkeus:
Värivaihtoehdot

tyyny

tyyny

Suunnittelija

Mia Cullin

Mia Cullinin työt edustavat rehellisyyttä ja totuudenmukaisuutta, suunnittelun perustana on skandinaavinen designperinne, mutta tavoitteena on viedä sitä eteenpäin.

Ladattavat tiedostot