Adean tuotteet Tuusulan Asuntomessuilla 2020

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 3.-30.8.2020 Tuusulassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Lumitiikeri Como sohva, M93+I93+N93, Alcantara Athena Y478 Pearl Grey kangas Kohde 8: Decotalo… Lue lisää »

Adea ja Annala panostavat yhteistyöhön – laadukkaan kotimaisen sisustusdesignin ja työn puolesta

Eteläpohjalainen yrittäjähenki ei lannistu, vaikka ajat olisivat haastavat:huonekaluvalmistaja Adea ja kangaskutomo Annala lanseeraavat erityisen yhteistyömallin. Kotimaiset laatubrändit kokoavat voimansa ja käärivät hihat: luvassa on uniikkia suomalaista käsityöosaamista, jossa taito, kokemus… Lue lisää »

Valikko

Origami

Ensiesittely Stockholm Furniture Fair 2020

Pehmeästi piirretty viiva ja harmoninen kupera muoto toimivat alkusysäyksinä Origami-sohvalle. Kaksiulotteinen luonnos sai monimutkaisemman, kolmiulotteisen muodon samaan tapaan kuin taiteltu origami. Origami-sohvassa on massiivipuinen runko ja no-zag jouset. Lukuisat pehmustekerrokset ja eri paksuisista pehmusteista koostuva selkänoja takaavat maksimaalisen istuinmukavuuden. Sohva on saatavana useilla eri leveyksillä ja sitä voi täydentää kulmaelementeillä ja raheilla.
Suunnittelija Damian Williamson.

Tulossa tuotantoon 2020

Verhoilusuositukset

Katso kaikki verhoilut

Jalkavaihtoehdot

tyyny

tyyny

Suunnittelija

Damian Williamson

Ladattavat tiedostot

Ei ladattavia tiedostoja