Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Adean tuotteet Tuusulan Asuntomessuilla 2020

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 3.-30.8.2020 Tuusulassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Lumitiikeri Como sohva, M93+I93+N93, Alcantara Athena Y478 Pearl Grey kangas Kohde 8: Decotalo… Lue lisää »

Valikko

Origami

Pehmeästi piirretty viiva ja harmoninen kupera muoto toimivat alkusysäyksinä Origami-sohvalle. Kaksiulotteinen luonnos sai monimutkaisemman, kolmiulotteisen muodon samaan tapaan kuin taiteltu origami. Origami-sohvassa on massiivipuinen runko ja no-zag jouset. Lukuisat pehmustekerrokset ja eri paksuisista pehmusteista koostuva selkänoja takaavat maksimaalisen istuinmukavuuden. Sohva on saatavana useilla eri leveyksillä ja sitä voi täydentää kulmaelementeillä ja raheilla. Saatavana myös Origami-tuoli

- Irrotettava kangasverhoilu, vaatii käsinojan irrotuksen rungosta
- Ei saatavissa Alcantara-kankaalla
- Käytössä verhoilussa saattaa esiintyä aaltomaista väljyyttä

MITTAVAIHTOEHDOT

Katso kaikki mittavaihtoehdot .pdf Siirry suunnitteluohjelmaan

Verhoilusuositukset

Katso kaikki verhoilut

Jalkavaihtoehdot

tyyny

tyyny

Suunnittelija

Damian Williamson

Ladattavat tiedostot