Adean tuotteet Naantalin Asuntomessuilla 2022

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 15.7.-14.8.2022 Naantalissassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Hirsi Kastelli Domino-sohva, N175+G113, Velvety 05 -kangasBand-sohva, C215, Orsetto 11 -kangasThe Botanic ShelfPlateau-sohvapöydätMood… Lue lisää »

Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Valikko

Como

”Como-sohvaa suunnitellessani tavoittelin klassista eleganssia yhdistettynä lämpimään ja kutsuvaan muotoon. Italian sana ”sprezzatura” merkitsee tyylikästä yrittämättä liikaa ja hieman huoletonta tyyliä. Minä näen Comon olevan hyvin puettu, mutta pilkettä silmäkulmassaan”, sanoo Mattias Stenberg

- Kiinteä kangas- ja nahkaverhoilu

MITTAVAIHTOEHDOT

Katso kaikki mittavaihtoehdot .pdf Siirry suunnitteluohjelmaan

Verhoilusuositukset

Katso kaikki verhoilut

Jalkavaihtoehdot


Como
Korkeus: 2,5
Värivaihtoehdot

tyyny

tyyny

Suunnittelija

Mattias Stenberg

Studio Mattias Stenberg on tukholmalainen luova toimisto, joka keskittyy asuinarkkitehtuuriin sekä kaluste-, valaisin- ja päivittäistavaroiden suunnitteluun.

Ladattavat tiedostot