Mattias Stenberg c/o Stockholms Auktionsverk

Ruotsalainen arkkitehti ja suunnittelija Mattias Stenberg lähestyy muotoilua kokonaisvaltaisesta näkökulmasta, jossa esine on aina sijoitettu suhteessa katsojaan ja sen ympäristöön. Olipa kyse huonekaluista tai esineistä, hänellä on kyky saada massatuotetut… Lue lisää »

Alexander Lervik Imaginations x12

Suunnittelija Alexander Lervik tutkii taiteen ja suunnittelun välistä suhdetta Imaginations x12, joka on esillä Sven-Harryn taidemuseossa 24.1-9.2. Näyttely, joka koostuu kahdestatoista eri teoksesta, on yritys paitsi vangita nykypäivän ajanhenki, myös… Lue lisää »

Valikko

Bon Daybed

Linjakas, metallinen jalkarakenne muodostaa graafisen jalustan verhoillun osan rytmikkäälle pinnalle. Daybedin kanssa sopii leikitellä väreillä ja materiaaleilla. Kalusteen vahvat linjat tekevät siitä huoneen arkkitehtonisen elementin.

- Irrotettava kangasverhoilu, kiinteä nahkaverhoilu tai näiden yhdistelmä
- Jalkavärivaihtoehdot musta ja valkoinen
- Niskatyyny sisältyy hintaan, samalla verhoilumateriaalilla kuin pienempi istuinosa
- Kokonaan nahkaverhoillussa tuotteessa isompi istuinosa tehty kahdesta nahan palasta, joissa sauma keskellä, viimeistelty tuplatikkauksella

MITTAVAIHTOEHDOT

Katso kaikki mittavaihtoehdot .pdf Siirry suunnitteluohjelmaan

Verhoilusuositukset

Katso kaikki verhoilut

Jalkavaihtoehdot


Bon metallijalka
Korkeus:
Värivaihtoehdot

tyyny

tyyny

Suunnittelija

Mats Broberg & Johan Ridderstråle

Duon vuosien kokemus arkkitehtuurin ja muotoilun parissa heijastuu varmuutena ja tunnistettavana tyylinä, joka vetoaa ihmisten tunteisiin.

Ladattavat tiedostot