Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Adean tuotteet Tuusulan Asuntomessuilla 2020

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 3.-30.8.2020 Tuusulassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Lumitiikeri Como sohva, M93+I93+N93, Alcantara Athena Y478 Pearl Grey kangas Kohde 8: Decotalo… Lue lisää »

Valikko

Kabinett

Ensisilmäyksellä Kabinett näyttää aivan tavalliselta tasolta, mutta kalusteen sisäänrakennetut ominaisuudet mahdollistavat sen muuttumisen aivan erityiseksi huonekaluksi. Innovaatio on toiminnallisuudessa: Kabinettista tulee nappia painamalla korkeussäädettävä työpöytä.

Kabinett sopii tilaan sijoitettavaksi monin eri tavoin. Se voidaan laittaa tason tapaan seinää vasten tai vaihtoehtoisesti haluttaessa asettaa esimerkiksi sohvan taakse huoneen keskelle.
Kabinettia on saatavilla kolmena erilaisena versiona:
Kabinett Basic – korkeussäädettävä työtaso.
Kabinett Laptop – korkeussäädettävä työtaso, jonka kannen alla on säilytystila kannettavalle tietokoneelle. Kannessa on myös aukot johdoille.
Kabinett Screenlift – korkeussäädettävä työtaso, jonka sisälle mahtuu tietokoneen näyttö. Näyttö voidaan nostaa samalle korkeudelle työtason kanssa.
Jokainen Kabinett on 120 cm leveä, 45 cm syvä ja 68 cm korkea.
Väreinä luonnonvärinen tammi- tai valkolakattu saarniviilu.

MITTAVAIHTOEHDOT

Katso kaikki mittavaihtoehdot .pdf Siirry suunnitteluohjelmaan

Verhoilusuositukset

Katso kaikki verhoilut

Jalkavaihtoehdot

tyyny

tyyny

Suunnittelija

Alexander Lervik

“Kotona työskenteleminen ei ole vain väliaikainen ratkaisu. Siksi tavoitteenamme on ollut kehittää huonekalu, joka sulautuu muuhun sisustukseen. "

Ladattavat tiedostot

Ei ladattavia tiedostoja