Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Adean tuotteet Tuusulan Asuntomessuilla 2020

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 3.-30.8.2020 Tuusulassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Lumitiikeri Como sohva, M93+I93+N93, Alcantara Athena Y478 Pearl Grey kangas Kohde 8: Decotalo… Lue lisää »

Valikko

Fokus

Fokus näyttää perinteiseltä kaapilta, mutta sen sisään on piilotettu korkeussäädettävä työtaso ja säilytystila tietokoneelle, tulostimelle sekä muille työn tekemiseen tarvittaville materiaaleille.

Fokusta valmistetaan kahdessa eri leveydessä:
100 cm leveä Fokus riittää hyvin yhdelle isommalle näytölle ja irralliselle näppäimistölle. Tilaa jää vielä papereille tai muille työtarpeille.
Leveämpään Fokukseen (150 cm) mahtuu hyvin kaksi erillistä näyttöä.
Molemmat kaapit ovat 120 cm korkeita ja 45 cm syviä.
Värivaihtoehtoina luonnonvärinen tammi- ja valkolakattu saarniviilu.

MITTAVAIHTOEHDOT

Katso kaikki mittavaihtoehdot .pdf Siirry suunnitteluohjelmaan

Verhoilusuositukset

Katso kaikki verhoilut

Jalkavaihtoehdot

tyyny

tyyny

Suunnittelija

Mikko Laakkonen

“Kun työt on tehty, Fokuksen ovet voidaan helposti sulkea kaikkien työvälineiden piilottamiseksi. Näin on helpompaa keskittyä olennaiseen ja vetää raja työn sekä vapaa-ajan välille. "

Ladattavat tiedostot

Ei ladattavia tiedostoja