Irtopäälliset

Adean huonekalut tehdään kestämään aikaa ja elämää, joten ne valmistetaan pääosin aina vaihdettavalla verhoilulla.

Vaihdettavat irtopäälliset auttavat pidentämään huonekalusi käyttöikää, sillä verhoilu on aina kalusteen kuluva osa. Vaihdettava verhoilu mahdollistaa huonekalun päivittämisen myös kun sisustustyyli, elämäntilanne tai koti muuttuu.

Adea Removable Covers img1

Uusi verhoilu vanhaan Adea-sohvaasi?

Ajaton muotoilu kestää aikaa ja käyttöä kodista toiseen.  Jos et ole varma sohvasi tai sen osan mallinimestä, tai olet jo unohtanut mokoman pikkuseikan, me autamme.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info(a)adea.fi, ja liitä mukaan viestiisi:

  • kuva sohvastasi
  • kuva sohvan alla olevasta tuotetarrasta, jos mahdollista
  • kauppa ja paikkakunta josta sohva on tilattu, jos tiedossa
  • alkuperäisen tilaajan sukunimi, jos tiedossa

Näillä tiedoilla voimme selvittää sohvasi mallitiedot jopa yli kymmenen vuoden takaa, ja varmistaa vaihdettavan verhoilun saatavuuden.

Varmista verhoilun irrotettavuus

Verhoillut kalusteemme ovat saatavilla pääosin aina vaihdettavalla kangasverhoilulla, jolloin niiden irtopäälliset on helppo vaihtaa itse kotona. Joidenkin mallien verhoilu on kuitenkin teknisistä syistä kiinteä, joten varmistathan aina tuotekohtaisesti verhoilun irrotettavuuden.

Valitse uusi verhoilumateriaalisi

Kun kaikki osat ovat tasapainossa muotoilusta verhoiluun ja materiaaleista pintaa syvemmälle, tiedät omistavasi aidon Adea-huonekalun. Mallistomme verhoilumateriaaleihin voit tutustua kaikilla jälleenmyyjillämme, sekä verkossa.