Mattias Stenberg c/o Stockholms Auktionsverk

Ruotsalainen arkkitehti ja suunnittelija Mattias Stenberg lähestyy muotoilua kokonaisvaltaisesta näkökulmasta, jossa esine on aina sijoitettu suhteessa katsojaan ja sen ympäristöön. Olipa kyse huonekaluista tai esineistä, hänellä on kyky saada massatuotetut… Lue lisää »

Alexander Lervik Imaginations x12

Suunnittelija Alexander Lervik tutkii taiteen ja suunnittelun välistä suhdetta Imaginations x12, joka on esillä Sven-Harryn taidemuseossa 24.1-9.2. Näyttely, joka koostuu kahdestatoista eri teoksesta, on yritys paitsi vangita nykypäivän ajanhenki, myös… Lue lisää »

Valikko

Tiedote liiketoimintakaupasta

Adea Oy on ostanut Wilma Kaluste Finlandia Oy:n liiketoiminnan ja jatkaa laadukkaiden SHAPES -tuotemerkillä myytävien kalusteiden valmistusta.

Wilma Kaluste Finlandia Oy:n työtekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Adea Oy:n palvelukseen. Liiketoiminta siirtyi Adealle 31.12.2017.
Liiketoimintakauppa vahvistaa Adean kasvustrategiaa tuomalla lisää kapasiteettia ja tuotantotilaa myös Adean tuotteiden valmistamiseen.
”Adea ja Wilma Kaluste Finlandia ovat toimineet vuodesta 2003 alkaen samassa kiinteistössä ja ovat tehneet hyvää yhteistyötä esimerkiksi jakamalla leikkaamon koneet. Lisätila ja -kapasiteetti tulee Adealle tarpeeseen ja kun tuli mahdollisuus ostaa laadukkaan ja hyvän maineen omaava liiketoiminta niin otamme samalla uuden askeleen toimintamme edelleen kehittämiseksi.
Päivi ja Matti ovat lupautuneet auttamaan liiketoiminnan haltuunotossa siirtymäajan.” toteaa Adea Oy:n toimitusjohtaja Esa Mäkitalo

”Tuntui oikealta hetkeltä luopua liiketoiminnasta, varsinkin kun jatkaja on pitkäaikainen ja hyvä yhteistyökumppani. On helppoa jättää SHAPES -tuotteiden valmistus ja myynti Adean käsiin. Voimme luottaa, että tuotteidemme laatukriteerit pysyvät edelleen korkealla tasolla ja Adealla on hyvät mahdollisuudet kehittää eteenpäin myös SHAPES -mallistoa.
Kiitämme asiakkaitamme, tavarantoimittajiamme sekä muita yhteistyökumppaneitamme lämpimästä yhteistyöstä”, kiittävät Päivi Perälä-Viljanmaa ja Matti Viljanmaa.