Adean tuotteet Tuusulan Asuntomessuilla 2020

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 3.-30.8.2020 Tuusulassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Lumitiikeri Como sohva, M93+I93+N93, Alcantara Athena Y478 Pearl Grey kangas Kohde 8: Decotalo… Lue lisää »

Adea ja Annala panostavat yhteistyöhön – laadukkaan kotimaisen sisustusdesignin ja työn puolesta

Eteläpohjalainen yrittäjähenki ei lannistu, vaikka ajat olisivat haastavat:huonekaluvalmistaja Adea ja kangaskutomo Annala lanseeraavat erityisen yhteistyömallin. Kotimaiset laatubrändit kokoavat voimansa ja käärivät hihat: luvassa on uniikkia suomalaista käsityöosaamista, jossa taito, kokemus… Lue lisää »

Valikko

Tiedote liiketoimintakaupasta

Adea Oy on ostanut Wilma Kaluste Finlandia Oy:n liiketoiminnan ja jatkaa laadukkaiden SHAPES -tuotemerkillä myytävien kalusteiden valmistusta.

Wilma Kaluste Finlandia Oy:n työtekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Adea Oy:n palvelukseen. Liiketoiminta siirtyi Adealle 31.12.2017.
Liiketoimintakauppa vahvistaa Adean kasvustrategiaa tuomalla lisää kapasiteettia ja tuotantotilaa myös Adean tuotteiden valmistamiseen.
”Adea ja Wilma Kaluste Finlandia ovat toimineet vuodesta 2003 alkaen samassa kiinteistössä ja ovat tehneet hyvää yhteistyötä esimerkiksi jakamalla leikkaamon koneet. Lisätila ja -kapasiteetti tulee Adealle tarpeeseen ja kun tuli mahdollisuus ostaa laadukkaan ja hyvän maineen omaava liiketoiminta niin otamme samalla uuden askeleen toimintamme edelleen kehittämiseksi.
Päivi ja Matti ovat lupautuneet auttamaan liiketoiminnan haltuunotossa siirtymäajan.” toteaa Adea Oy:n toimitusjohtaja Esa Mäkitalo

”Tuntui oikealta hetkeltä luopua liiketoiminnasta, varsinkin kun jatkaja on pitkäaikainen ja hyvä yhteistyökumppani. On helppoa jättää SHAPES -tuotteiden valmistus ja myynti Adean käsiin. Voimme luottaa, että tuotteidemme laatukriteerit pysyvät edelleen korkealla tasolla ja Adealla on hyvät mahdollisuudet kehittää eteenpäin myös SHAPES -mallistoa.
Kiitämme asiakkaitamme, tavarantoimittajiamme sekä muita yhteistyökumppaneitamme lämpimästä yhteistyöstä”, kiittävät Päivi Perälä-Viljanmaa ja Matti Viljanmaa.