Klädseltyger och övrigt material

Klädseln utgör kronan på verket för alla möbler. Därför har Adea bara de bästa klädselmaterialen och skinnen i sortimentet. De tål att titta på och klarar även tidens tand.

Fabrics

Adea's fabric selection consists of carefully considered and thoroughly tested high-quality fabrics that withstand time and use.

Skinn

I Adeas sortiment hittar du även högklassiga skinnklädslar som utstrålar en klassisk elegans för kräsna användare.

Adea Materials img1
Adea Materials img2

Ett omfattande materialurval för den kräsna – hur ser din drömsoffa ut?

Adeas möbler är kända för sina förstklassiga material och klädseln som sätter kronan på verket. Valet av klädsel börjar ofta helt naturligt med val av färg, en lämplig ton som kompletterar inredningen hemma eller framhäver din nya soffa som ett blickfång i rummet.I Adeas soffor framhävs den tidlösa designen och stilen. Det värt att koncentrera sig på tygkvalitet, material och stoppningslösningar när man ska köpa soffa. Valet av klädseltyg är sannolikt mest lyckat när man väljer tyget precis efter den egna användningen och livssituationen.Vi har samlat tips och råd nederst på sidan för att hjälpa dig med valet.


Så här väljer du det bästa klädselmaterialet just för dig

Vid valet av klädselmaterial är det viktigaste att veta hur du tänker använda soffan – alltså hur kontinuerligt, mycket och långvarigt den kommer att användas. Tänk igenom dina vanor och sättet du använder soffan på – sitter ni i soffan hela tiden, använder ni den bara ibland eller kryper du upp i ett hörn för hela kvällen? Om ni har barn eller husdjur innebär det oundvikligen att klädseln nöts mer och utsätts för större eller mindre överraskningar.

Och hur ser själva rummet ut? Alla tyger är inte lika ljuståliga som andra. Om du placerar soffan nära stora fönster som vetter åt söder kommer solen att nöta på klädseln på ett helt annat sätt än om fönstren vetter mot bak- eller innergården dit solen inte når.

Fem regler för klädselvalet

  1. Var medveten om användningsbehov och -ändamål.
  2. Uppskatta dina vanor.
  3. Beakta alla användare.
  4. Kom ihåg solens påverkan.
  5. Trender är föränderliga, men elegans är tidlöst.