Adean tuotteet Naantalin Asuntomessuilla 2022

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 15.7.-14.8.2022 Naantalissassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Hirsi Kastelli Domino-sohva, N175+G113, Velvety 05 -kangasBand-sohva, C215, Orsetto 11 -kangasThe Botanic ShelfPlateau-sohvapöydätMood… Lue lisää »

Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Valikko

Tuula Falk

”Funktion, muodon ja materiaalin tulee löytää tasapaino, jotta lopputulos on harmoninen.”

Muotoilijana minua inspiroi luonnon ääriviivat ja sen upea väriskaala.
Harmoninen lopputulos edellyttää funktion, muodon sekä materiaalien onnistunutta tasapainoa. Kotimainen puu on aina ollut tärkein materiaalini – nyt ovat myös metalli sekä pehmeät kalusteet tuoneet uusia haasteita.

Yhteistyöni Adean kanssa on jatkunut jo vuosikymmenen verran. Olen alusta lähtien arvostanut Adean korkealuokkaista, kotimaista laatua sekä ammattitaitoista tiimityöskentelyä. Tuotteen synnyttäminen voi viedä aikaa, mutta tärkeintä on yhteinen panostus viimeisteltyyn lopputulokseen. Yritän aina pitää kiinni alkuperäisen ideamme ja muodon lähtökohdista. Juuri se takaa tuotteelle persoonallisen leiman.