Adean tuotteet Naantalin Asuntomessuilla 2022

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 15.7.-14.8.2022 Naantalissassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Hirsi Kastelli Domino-sohva, N175+G113, Velvety 05 -kangasBand-sohva, C215, Orsetto 11 -kangasThe Botanic ShelfPlateau-sohvapöydätMood… Lue lisää »

Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Valikko

Tomi Kouvola

”Arvostan korkeaa laatua ja lähituotantoa.”

Olen opiskellut teollista muotoilua Lapin yliopistossa ja sisustusarkkitehtuuria Politecnico di Milanossa. Opintojeni pohjalta huonekalusuunnittelu on minulle luontevaa. Työskentelen myös sisustussuunnittelijana, mikä näkyy kalusteideni helppohoitoisuudessa ja muunneltavuudessa.

Muotoilijana minua viehättävät kulmikkaat muodot. Töissäni korostuvat skandinaavinen keveys ja ilmavuus. Arvostan korkeaa laatua ja lähituotantoa, siksi yhteistyö Adean kanssa on minulle erittäin palkitsevaa.