Adean tuotteet Naantalin Asuntomessuilla 2022

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 15.7.-14.8.2022 Naantalissassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Hirsi Kastelli Domino-sohva, N175+G113, Velvety 05 -kangasBand-sohva, C215, Orsetto 11 -kangasThe Botanic ShelfPlateau-sohvapöydätMood… Lue lisää »

Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Valikko

Riikka Kantinkoski & Pinja Rouger

Valokuvaaja ja stylisti Riikka Kantinkoski ja muotoilija Pinja Rouger ovat intohimoisia suomalaisia luovia sisustuksen tekijöitä. He molemmat arvostavat skandinaavisen estetiikan puhtautta ja yhdistävät myös minimalismin toiminnalliseen muotoiluun. Heidän ensimmäinen yhteinen työ oli The Botanic Shelf. Sitä inspiroi yksinkertainen muotoilu yhdistettynä oikeaan materiaaliin.

Helsingissä toimivalla freelancerilla Riikka Kantinkoskella on vuosien kokemus valokuvauksesta ja muotoilusta. Hän on tunnettu työstään suomalaisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa. Riikka tunnetaan myös omista tuotteistaan ja graafisista töistää sekä kansainvälisesti tunnustetusta sisustusblogistaan.

Pinja Rouger on kokenut tuotesuunnittelija, jolla on vuosien suunnittelukokemus kulutuselektroniikan parista. Hän on erikoistunut teolliseen muotoiluun sekä värin ja materiaalin suunnitteluun. Hänen työnsä on tunnustettu kansainvälisillä designpalkinnoilla, kuten Red Dot ja iF Design Award. Tänään Pinja asuu Seattlessa, jossa hän työskentelee freelancer-suunnittelijana tuote-, sisustus- ja graafisen suunnittelun aloilla.