Adean tuotteet Naantalin Asuntomessuilla 2022

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 15.7.-14.8.2022 Naantalissassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Hirsi Kastelli Domino-sohva, N175+G113, Velvety 05 -kangasBand-sohva, C215, Orsetto 11 -kangasThe Botanic ShelfPlateau-sohvapöydätMood… Lue lisää »

Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Valikko

Mikko Laakkonen

Mikko Laakkonen syntyi Espoossa vuonna 1974. Valmistuttuaan soittimien valmistajaksi hän opiskeli huonekalusuunnittelua Kymenlaakson Ammattikorkeakoulussa ja valmistui maisteriksi Taideteollisesta Korkeakoulusta Helsingistä. Työskenneltyään useita vuosia suunnittelu- ja arkkitehtiyrityksissä Mikko perusti Studio Mikko Laakkosen vuonna 2004.

Studio tarjoaa tuotesuunnittelupalveluja, joiden pääpaino on jokapäiväisissä tuotteissa. Mikon suunnittelemat tuotteet ovat olleet esillä useissa näyttelyissä ympäri Eurooppaa, Yhdysvaltoja, Kiinaa ja Japania.

Hänelle on myönnetty useita kansainvälisiä ja kansallisia palkintoja kuten: German Design Award, Turkey Design Award, Chicago Athenaeum’s Good Design Awards, Finnish Designer Awards ’14: Furniture Designer Of The Year,  Reddot: best of the best design award, Reddot design award ja Young Designer of the Year -palkinto.

Vuonna 2016 Studio Laakkonen on laajentanut työskentelyä sisustussuunnittelun ja taidesuunnittelun aloilla. Tämän tarkoituksena oli luoda kokonaisvaltaisempia ratkaisuja ja vastata paremmin asiakkaiden pyyntöihin. Nykyään Studio Laakkonen työskentelee erilaisten tuotemerkkien ja asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa.

”Uskomme, että jokainen projekti on erilainen, ja pyrimme löytämään räätälöidyn ratkaisun, joka yhdistää sekä asiakkaan tarpeet että suunnitteluosaamisen. Keskitymme luomaan ainutlaatuisia, oivaltavia esineitä jokapäiväiseen käyttöön.”