Adean tuotteet Naantalin Asuntomessuilla 2022

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 15.7.-14.8.2022 Naantalissassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Hirsi Kastelli Domino-sohva, N175+G113, Velvety 05 -kangasBand-sohva, C215, Orsetto 11 -kangasThe Botanic ShelfPlateau-sohvapöydätMood… Lue lisää »

Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Valikko

Mia Cullin

Mia Cullinin työt edustavat rehellisyyttä ja totuudenmukaisuutta, suunnittelun perustana on skandinaavinen designperinne, mutta tavoitteena on viedä sitä eteenpäin. Hän on syvästi kiinnostunut sekä perinteisestä käsityöosaamisesta että visuaalisesti vaikuttavista rakenteista. Puhtaat suoraviivaiset muodot sekä geometriset muodot kohtaavat käsityönätehdyt yksityiskohdat.

Mia Cullin opiskeli Konstfack, University College of Arts, Crafts and Design sekä Kööpenhaminassa Denmark Design Schoolissa että Accademia di Moda e Designissa Firenzessä. Vuodesta 1998 alkaen hän on toiminut sisustussuunnittelija ja suunnitellut huonekaluja ja pienempiä esineitä omassa studiossaan.