Adean tuotteet Naantalin Asuntomessuilla 2022

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 15.7.-14.8.2022 Naantalissassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Hirsi Kastelli Domino-sohva, N175+G113, Velvety 05 -kangasBand-sohva, C215, Orsetto 11 -kangasThe Botanic ShelfPlateau-sohvapöydätMood… Lue lisää »

Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Valikko

Mats Broberg & Johan Ridderstråle

Mats Broberg and Johan Ridderstråle ovat tukholmalainen luova kaksikko, joka  työskentelee monipuolisesti arkkitehtuurin ja designin parissa. Heidän tavoitteena on saada välitettyä muotoilunsa kautta tunteita kommunikoimalla käyttäjän kanssa muotojen ja merkitysten avulla. Inspiraation lähteenä heillä on jokapäiväinen elämä, jossa he pyrkivät yhdistämään rationaalisuus, huumori sekä menneisyyden ja nykyisyyden ristiriidat.

Heti valmistumisensa jälkeen Broberg & Riderstrålen duo on palkittu useilla muotoilualan arvostetuilla palkinnoilla, mm. Wallpaper Design Award, the Elle Interior Design Price, the Good Design Award, Residencence Magazine’s Designer of the Year, ja lista jatkaa kasvamistaan.