Adean tuotteet Naantalin Asuntomessuilla 2022

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 15.7.-14.8.2022 Naantalissassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Hirsi Kastelli Domino-sohva, N175+G113, Velvety 05 -kangasBand-sohva, C215, Orsetto 11 -kangasThe Botanic ShelfPlateau-sohvapöydätMood… Lue lisää »

Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Valikko

Damian Williamson

Suunnittelijana Damian Williamson on sitoutunut etsimään tasapainoa ajattoman esteettisen laadun ja optimaalisen käytettävyyden välillä. Tavoitteena on synteesi muodon ja funktion välillä. Yksityiskohdat käydään läpi tarkasti huolellisessa prosessissa tavoitellen täydellisyyttä. Damian Williamsonin hillityn tyylikkäät ja veistokselliset huonekalut hengittävät yksinkertaisuuden voimaa, joka on myös ominaista suunnittelijalle itselleen. Damian Williamsonin suunnittelemia töitä löytyy myös Asplundin, De Padovan, Erik Jørgensenin ja Zanottan valikoimista.

Tukholmassa asuvan englantilaisen suunnittelijan sekä Domino että Origami jatkavat tätä hänen erottuvaa ja omaperäistä tyyliä.