Adean tuotteet Tuusulan Asuntomessuilla 2020

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 3.-30.8.2020 Tuusulassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Lumitiikeri Como sohva, M93+I93+N93, Alcantara Athena Y478 Pearl Grey kangas Kohde 8: Decotalo… Lue lisää »

Adea ja Annala panostavat yhteistyöhön – laadukkaan kotimaisen sisustusdesignin ja työn puolesta

Eteläpohjalainen yrittäjähenki ei lannistu, vaikka ajat olisivat haastavat:huonekaluvalmistaja Adea ja kangaskutomo Annala lanseeraavat erityisen yhteistyömallin. Kotimaiset laatubrändit kokoavat voimansa ja käärivät hihat: luvassa on uniikkia suomalaista käsityöosaamista, jossa taito, kokemus… Lue lisää »

Valikko

Damian Williamson

Damian Williamson on vieraileva teollisuussuunnittelun opettaja Lundin teknillisessä  yliopistossa, joka on tehnyt yhteistyötä nimekkäiden yritysten kuten Artemiden, DePadovan ja Zanottan kanssa. Adealla on nyt ilo esitellä kaksi Williamsonin suunnittelemaa sohvaa: Domino ja Origami.”Tutkimukset mielletystä käyttömukavuudesta ennen varsinaista käyttökokemusta herättivät mielenkiintoni erästä tiettyä, meille kaikille tuttua elementtiä kohtaan: tuo pehmustettu suorakulmio eli vaatimaton tyyny. Dominosohvan dynaamisesta, eri kokoisten ja paksuisten suorakulmaisten tyynyjen muodostelmasta syntyi kuin elävä kollaasi. Jokainen tyyny on sijoiteltu tarkasti, jotta sohva sekä henkii mukavuutta että synnyttää sitä”, kuvailee Damian Williamson.