Adean tuotteet Naantalin Asuntomessuilla 2022

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 15.7.-14.8.2022 Naantalissassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Hirsi Kastelli Domino-sohva, N175+G113, Velvety 05 -kangasBand-sohva, C215, Orsetto 11 -kangasThe Botanic ShelfPlateau-sohvapöydätMood… Lue lisää »

Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Valikko

Anki Gneib

Anki Gneib on syntynyt Lontoossa ja valmistunut sisustusarkkitehtuurin ja huonekalusuunnittelun osastolla Tukholman yliopiston taiteiden, käsityön ja suunnittelun korkeakoulussa.

Hänen studionsa sijaitsee Tukholmassa ja toimii monenlaisissa projekteissa, kuten kotien ja kaupallisten tilojen sisustussuunnittelussa, jossa keskitytään laitevalikoimaan sekä huonekaluihin, valaistukseen ja tuotesuunnitteluun.

Anki Gneibin työtä kuvaavat kokeelliset ja leikkisät ilmaisut sekä prosessin että tuloksen kautta. Hänellä on intohimo kulttuuritutkimukseen ja materiaalien, tyylien ja käsityötaitojen löytämiseen ympäri maailmaa.

Studiossa suoritetaan tyypillisesti luovia projekteja alkukonseptista ja tuotannosta lopputulokseen asti.