Adean tuotteet Naantalin Asuntomessuilla 2022

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 15.7.-14.8.2022 Naantalissassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Hirsi Kastelli Domino-sohva, N175+G113, Velvety 05 -kangasBand-sohva, C215, Orsetto 11 -kangasThe Botanic ShelfPlateau-sohvapöydätMood… Lue lisää »

Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Valikko

Mattias Stenberg c/o Stockholms Auktionsverk

Como tuoli, Mattias Stenberg

Ruotsalainen arkkitehti ja suunnittelija Mattias Stenberg lähestyy muotoilua kokonaisvaltaisesta näkökulmasta, jossa esine on aina sijoitettu suhteessa katsojaan ja sen ympäristöön. Olipa kyse huonekaluista tai esineistä, hänellä on kyky saada massatuotetut esineet tuntuviin koskettaviksi. Siitä lähtien, kun Stenberg perusti studionsa vuonna 2010, hän on pystynyt suunnittelemaan vaikuttavan valikoiman huonekaluja ja sisustusesineitä.

Stockholms Auktionsverkin näyttely ja huutokauppa juhlistaa Stenbergin laajaa designmallisto ja esittelee yli 120 huonekalua ja muotoiluesitettä, jotka on valmistanut yksinomaan tätä näyttelyä varten noin 20 johtavaa suunnittelu- ja huonekaluvalmistajaa. Ainutlaatuisten esineiden, uuden ja päivitetyn suunnittelun yhdistelmän avulla yleisö voi seurata Mattias Stenbergin henkilökohtaista ja selvästi ajatonta suunnitteluun liittyvää universumia.

”Tunsin yhtäkkiä olevan tarpeen lopettaa ja tiivistää. Ensimmäistä kertaa todella tarkastella koko viime vuosien työtä. Kirjaimellisesti! Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus, että voin kerätä niin paljon huonekaluistani ja esineistäni yhteen paikkaan, kuratoituna vain tähän näyttelyyn. Ja kaikki tämä yhdessä noin 20 eri kumppanin kanssa, jotka eivät tapaa yleensä samassa ympäristössä. ”, Mattias Stenberg sanoo.

Yksi näistä esineistä on Adean Como. Como, omintakeinen, jalaton sohva, jossa yhdistyvät käytännöllinen ruotsalainen muotoilu italialaiseen tyyliin. Sohvan erityispiirre on kauniit kaarevat ja runsas istuinsyvyys. Como myös Adean osastolla C16: 38 Tukholman huonekalumessuilla.

Mattias Stenberg c/o Stockholms Auktionsverk

4-8.2.2020