Verhoilumateriaalit

Jokaisen huonekalun viimeinen silaus tulee verhoilusta. Siksi löydät Adean valikoimasta vain parhaita, aikaa ja katsetta kestäviä kankaita ja nahkoja.

Kankaat

Adean kangasvalikoima koostuu tarkkaan harkituista ja perusteellisesti testatuista laadukkaista kankaista, jotka kestävät aikaa ja kulutusta.

Nahat

Adean valikoimasta löydät myös laadukkaat nahkaverhoilut, jotka hehkuvat klassista tyylikkyyttä vaativaan makuun.

Adea Materials img1
Adea Materials img2

Laaja materiaalivalikoima vaativaan makuun – millainen on sinun unelmasohvasi?

Adean huonekalut ovat tunnettuja ensiluokkaisista materiaaleistaan ja niille viimeisen silauksen antavasta verhoilusta. Verhoilun valinta alkaa luonnollisesti usein väristä, sopivasta sävystä, joka täydentää kotisi sisustusta tai joka nostaa uuden sohvasi koko tilan kutsuvaksi katseenvangitsijaksi.

Adean sohvissa korostuu ajaton muotoilu ja tyylikkyys. Sohvaostoksille mennessä kannattaa paneutua kangaslaatuihin, materiaaleihin ja pehmusteratkaisuihin. Verhoilukankaan valinta onnistuu todennäköisimmin juuri silloin, kun teet valinnan oman käytön ja elämäntilanteen mukaan.

Näin valitset parhaan verhoilumateriaalin juuri sinulle

Verhoilumateriaalin valinnassa kaikki kaikessa on tietää millaiseen — miten jatkuvaan, kovaan tai pitkäkestoiseen — käyttöön sohvasi tulee. Tarkastele myös käyttötottumuksiasi ja -tapojasi; istutaanko kotonasi sohvalla kaiken aikaa, onko se käytössä vain satunnaisesti vai käperrytäänkö siihen koko illaksi? Jos kotonasi on lapsia tai lemmikkejä, se tarkoittaa väistämättä kovempaa kulutusta verhoilulle, sekä pienempiä ja suurempia yllätyksiä.

Entä millainen on itse tila? Kaikki kankaat eivät ole valonkestävyydeltään samanlaisia. Jos sijoitat sohvasi lähelle suuria etelänpuolen ikkunoita, aurinko tulee kuluttamaan sitä aivan toisella tapaa kuin jos huoneen ikkunat aukeavat auringolta suojatulle taka- tai sisäpihalle.

Viisi sääntöä verhoilun valintaan:

  1. Tiedä käyttötarpeesi ja -tarkoituksesi.
  2. Arvosta tottumuksiasi.
  3. Ota huomioon kaikki käyttäjät.
  4. Muista auringonvalon vaikutus.
  5. Trendit elävät jatkuvasti, mutta tyylikkyys on iätöntä.