Adean tuotteet Naantalin Asuntomessuilla 2022

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 15.7.-14.8.2022 Naantalissassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Hirsi Kastelli Domino-sohva, N175+G113, Velvety 05 -kangasBand-sohva, C215, Orsetto 11 -kangasThe Botanic ShelfPlateau-sohvapöydätMood… Lue lisää »

Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Valikko

Alexander Lervik Imaginations x12

Saltu sohva, Alexander Lervik

Suunnittelija Alexander Lervik tutkii taiteen ja suunnittelun välistä suhdetta Imaginations x12, joka on esillä Sven-Harryn taidemuseossa 24.1-9.2. Näyttely, joka koostuu kahdestatoista eri teoksesta, on yritys paitsi vangita nykypäivän ajanhenki, myös osoittaa taiteen läheisyys luomisprosessiin huonekalusuunnittelijana.

Teosten joukossa, jotka kaikki liittyvät taiteen kaikkiin alueisiin, on muun muassa surrealismin, minimalismin ja videotaiteen tulkintoja. Kaikissa teoksissaan Alexander on tutkinut, miten taide voi olla vuorovaikutuksessa tekniikan kehityksen kanssa ja hyödyntää sitä.

Näyttelyssä Alexander Lervik yrittää leikkiä ajatuksella, mikä voi olla ja mitä ei voi olla taidetta. Kuinka hyödyllisestä esineestä, kuten tuolista, tulee jotain täysin erilaista, jos muoto ja koko muuttuvat tai mitä tapahtuu, jos graffitit voivat tapahtua olohuoneessa. Hän tuo esiin myös eräitä tärkeimmistä yhteiskunnallisista ongelmistamme, kuten tahatonta yksinäisyyttä ja ilmailun ympäristövaikutuksia, ja miten tämä vaikuttaa tapaamme tarkastella kokemuksia.

Adea on valmistanut Saltu-teoksen, joka on alumiinirunkoinen sohva, joka ”leijuu” vaijereilla kiinnitettynä. Näyttelyssä myös Ratio-tuoli, joka on nähtävissä myös Adean osastolla C16:38 Stockholm Furniture Fair.

Alexander Lervik Imaginations x12

Sven Harrys Konstmuseum 24.1-9.2.

Alexander Lervikin tuotteet Adelle

Harper sohva

Mr. Jones sohva

Mr. Jones tuoli

Mr. Jones rahi

Ratio tuoli, Alexander Lervik