Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Adean tuotteet Tuusulan Asuntomessuilla 2020

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 3.-30.8.2020 Tuusulassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Lumitiikeri Como sohva, M93+I93+N93, Alcantara Athena Y478 Pearl Grey kangas Kohde 8: Decotalo… Lue lisää »

Valikko

Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan.

Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen erityisesti kodeissa, hotelleissa ja muissa etätyölle tyypillisissä tiloissa.

Aivan kuten Adealle perinteissäkin kalusteissa, sohvissa ja nojatuoleissa, esteettisen laadun lisäksi käyttömukavuus ja ergonomia ovat tuotekehityksen lähtökohtia.

Kabinett Laptop&Shelf

Ensi silmäyksellä Kabinett näyttää tavalliselta kaapilta tai tasolta, mutta siihen on sisäänrakennettu ominaisuudet, jotka mahdollistavat sen muuttamisen täysin erilaiseksi huonekaluksi. Innovaatio on sen toiminnassa. Kaapista saa nappia painamalla korkeussäädettävän työpöydän.

“Kotona työskenteleminen ei ole vain väliaikainen ratkaisu. Siksi tavoitteenamme on ollut kehittää huonekalu, joka sulautuu muun sisustuksen kanssa. Sinun pitäisi pystyä istumaan ja työskentelemään kodin viehättävimmässä paikassa, ikkunan edessä tai olohuoneen keskellä,” Alexander Lervik.

Fokus 150

Fokus näyttää perinteiseltä kaapilta, mutta sen sisään on piilotettu korkeussäädettävä työtaso ja säilytystila tietokoneelle, tulostimelle ja muille työn tekemiseen tarvittaville materiaaleille.

“Kun työt on tehty,  Fokuksen ovet voidaan helposti sulkea kaikkien työkalujen  piilottamiseksi. Näin on helpompaa keskittyä olennaiseen ja vetää raja työn ja vapaa-ajan välille. Kotimatkasi ei ole koskaan ollut lyhyempi kuin vain sulkemalla Fokus-kaapin ovet.”

Mikko Laakkonen.

Lisätietoja AdeaSmartwork.fi tai

Fokus-tuotesivulta

Kabinett-tuotesivulta