Adean tuotteet Tuusulan Asuntomessuilla 2020

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 3.-30.8.2020 Tuusulassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Lumitiikeri Como sohva, M93+I93+N93, Alcantara Athena Y478 Pearl Grey kangas Kohde 8: Decotalo… Lue lisää »

Adea ja Annala panostavat yhteistyöhön – laadukkaan kotimaisen sisustusdesignin ja työn puolesta

Eteläpohjalainen yrittäjähenki ei lannistu, vaikka ajat olisivat haastavat:huonekaluvalmistaja Adea ja kangaskutomo Annala lanseeraavat erityisen yhteistyömallin. Kotimaiset laatubrändit kokoavat voimansa ja käärivät hihat: luvassa on uniikkia suomalaista käsityöosaamista, jossa taito, kokemus… Lue lisää »

Valikko

Adea messuilla syyskuussa ympäri Eurooppaa. Linköping, Oslo, Lontoo, Helsinki.

Adea on vahvasti esillä eri messuilla ympäri Eurooppaa. Näihin messuihin kannattaa tutustua, jos ne ovat matkan varrella tai lähteä varta vasten katsomaan hieman kauempaakin.

 

Linköpingissä Ruotsissa alkaa 2.9. kolmiviikkoiset Vallastaden Bo- och samhällexpo -messut. Näillä Ruotsin asuntomessuilla Adean uusi Baron-sohva verhoiltuna uudella Opera-sametillamme sekä The Botanic Shelfejä ja Bon-sohva. Kohteet Letterario ja Organic North.

 

8.-10.9.17 Oslossa järjestetään Design Saturday -tapahtuma. Tämä vuodesta 1986 järjestetty tapahtuma on Norjan ainoa kansallinen sisustustapahtuma. Tapahtuman erikoisuus on se, että messukohteet ovat eri puolilla kaupunkia, yhteensä 36 eri osoitteessa.

Adean yhteistyökumppani messuilla on Oslon jälleenmyyjämme Tannum, jonka myymälä sijaitsee Stortingsgaten 28.

 

Habitare on suomalaisen sisustamisen tärkein tapahtuma. Tänä vuonna se järjestetään 13.-17.9. Adea on näkyvästi esillä eri osastoilla.

Oma osastomme sijaitsee osoitteessa 6E43. Siellä on Bonnet-sohvan ensiesiintyminen Suomessa. Mukana myös muita uutuuksiamme koeistuttavissa mm. Basel ja Baron sohvat.

Vepsäläisen osastolla löytyy mm. Band- ja Asun-lehden osastolla Baron-sohva.

 

London Design Fair (21-24.9) on osa Design Week -tapahtumaa, joka järjestetään tänä vuonna 16-24.9. Design Week tapahtumia on ympäri kaupunkia koko viikon, mutta Design Fair on rajatummalla alueella Old Truman Brewery:ssä.

Adean tuotteita on esillä kahdella eri osastolla.

Finnish Form -osasto juhlistaa Suomen satavuotista itsenäisyyttä ja suomalaista osaamista. Osaston kuraattori on Alvar Magazine ja suunnittelusta vastaa arkkitehtitoimisto JKMM. Adean kanssa osastolla esillä ovat Artek, Bonden Living, Himmee, Iittala, Ivalo, Katriina Nuutinen, Our Edition sekä Poiat.

Halli S2, osasto 40.

Adean tuotteita myös Aritcon osastolla (halli Super Brands London, osasto 13), jossa esitellään aikaisemmin Mr. Jones sohvan suunnitelleen Alexander Lervikin muotoilema HomeLift-hissi.

Tervetuloa messuille kanssamme.