Adean tuotteet Naantalin Asuntomessuilla 2022

Adean tuotteet ovat esillä eri kohteissa 15.7.-14.8.2022 Naantalissassa järjestettävillä Asuntomessuilla. Tässä yhteenveto tuotteista ja kohteista: Kohde 7: Hirsi Kastelli Domino-sohva, N175+G113, Velvety 05 -kangasBand-sohva, C215, Orsetto 11 -kangasThe Botanic ShelfPlateau-sohvapöydätMood… Lue lisää »

Adea Smartwork

Adea Smartwork on Adean uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartworkin tavoitteena on parantaa ihmisten arkea kaluste kerrallaan. Adea Smartwork keskittyy nimensä mukaisesti työympäristön parantamiseen… Lue lisää »

Valikko

Adea ja Annala panostavat yhteistyöhön – laadukkaan kotimaisen sisustusdesignin ja työn puolesta


Eteläpohjalainen yrittäjähenki ei lannistu, vaikka ajat olisivat haastavat:
huonekaluvalmistaja Adea ja kangaskutomo Annala lanseeraavat erityisen yhteistyömallin. Kotimaiset laatubrändit kokoavat voimansa ja käärivät hihat: luvassa on uniikkia suomalaista käsityöosaamista, jossa taito, kokemus ja eleganssi lyövät kättä.

Juuriltaan eteläpohjalaisen Adean sydämenä on vahva panostus korkealaatuiseen designiin, jonka suunnittelijoina toimivat maailmallakin tunnetut huipputekijät.
Jo 25-vuotiaan suomalaisen laatumerkin sohvat ja nojatuolit ovat yhtä aikaa funktionaalisia ja kiehtovan kauniita kokonaisuuksia – niissä on kaikki kohdallaan. Täydellisen kauniit sekä käytössä toimivat, mukavat kalusteet soveltuvat niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Oma tyyli, pitkäaikainen kehitystyö ja ammatilliset osaajat ovat tehneet kotimaisesta pienyhtiöstä kansainvälisen vientibrändin.

Adea tarjoilee herkkuja skandinaavisen muotoilun ystäville – onnistuneen huonekalun tunnistaa tyylikkäästi aikaa kestävästä designista, ehdottomasta helppohoitoisuudesta sekä tinkimättömästä käyttömukavuudesta.

Satavuotias kotimainen yritys Annala valmistaa korkealaatuisia, koteihin ja
julkisiin tiloihin sopivia verhoilu- ja sisustuskankaita. Kutomotoiminnan neljän sukupolven aikana kertynyt tietotaito sekä modernin teknologian innovatiivinen hyödyntäminen niin suunnittelu- kuin tuotantovaiheessakin mahdollistavat muun muassa asiakkaan tarpeisiin räätälöityjen mallien toteuttamisen lyhyelläkin toimitusajalla.

Huonekalukankaiden ainoa suomalainen tekijä kutoo
Lapuan tehtaalla vuosittain noin 60 000 metriä kangasta. Annalan kivijalkana ovat tuotannon omavaraisuus sekä kudonta- ja käsityöperinteen säilyttäminen Suomessa – pyrkimyksenä on suuri kotimaisuusaste.

Annala X Adea -mallisto

Ajatar

Kehrä

Pioni